گرمسار نیوز

پایگاه خبری ، تحلیلی و محلی گرمسار نیوز

گرمسار نیوز

پایگاه خبری ، تحلیلی و محلی گرمسار نیوز

ردّ جدایی دین از سیاست ویژگی‏ بدیهی اندیشه امام است

کارشناس مسائل سیاسی در گفت‏وگو با فارس:
ردّ جدایی دین از سیاست ویژگی‏ بدیهی اندیشه امام است

خبرگزاری فارس: یک کارشناس مسائل سیاسی اعتقاد دارد: برخلاف آنچه برخی‏ها امروز مطرح می‏کنند، ردّ جدایی دین از سیاست یکی از ویژگی‏های‏ بدیهی اندیشه امام خمینی(ره) است.

خبرگزاری فارس: ردّ جدایی دین از سیاست ویژگی‏ بدیهی اندیشه امام است

ظریفه پرویز امروز در آستانه فرارسیدن سالگرد ارتحال حضرت امام و قیام 15 خرداد 1342 در گفت‏وگو با خبرنگار فارس در گرمسار اظهار کرد: امام خمینی(ره) سازمان‏دهنده و روحیه‏بخش انقلاب اسلامی ایران بودند.

وی تصریح کرد: ایشان با رهبری خود به گروه‏های مردمی، سازمان و جهت دادند و راه‏های رسیدن به هدف را مشخص کردند.

پرویز افزود: با توجه به رفتار سیاسی حضرت امام خمینی(ره) در دوران رهبری، هدایت جنبش انقلابی و رهبری 10 ساله پس از پیروزی و برپایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، می‏توان اسلام‏مداری، قیام برای خدا و استقلال‏خواهی را از اندیشه‏ها و افکار سیاسی امام دانست.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: ردّ جدایی دین از سیاست از ویژگی‏های بدیهی اندیشه حضرت امام(ره) محسوب می‏شود.

پرویز تأکید کرد: حضرت امام خمینی(ره) به اصول دینی مقید بود و با التزام عملی براقامه معروف و از میان برداشتن منکر، در انقلابیان جرأت مخالفت، قیام و پایداری برابر ظلم و انحراف را پدید آورد.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: حفظ منافع و مصالح نظام اسلامی از دیگر اندیشه‏های امام بود که پس از تشکیل و قدرت گرفتن نظام جمهوری اسلامی ایران، دفاع و حفاظت از آن را از اوجب واجبات و هر گونه تعرض و کارشکنی و تضعیف علیه آن را نابخشودنی دانستند.

پرویز به شخصیت زن از دیدگاه امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: از فرمایشات امام است که زن بزرگی ویژه‏ای در جامعه دارد که اگر برتر از مرد نباشد، کم‌تر نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: به عبارتی، ترقی شخصیت زن در انقلاب اسلامی مرهون نگاه امام خمینی(ره) و پیاده‏سازی اسلام اصیل است.

وی افزود: حضرت امام خود را مرهون زنانی می‏دانست که هم‌پای مردان به میدان رفته و رژیم شاهنشاهی را درهم شکستند و ایشان همه‏ سرافرازی مردان را مدیون زنان شجاع و شیردل می‏دانستند.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: خانواده درنظام تربیتی امام خمینی(ره) جایگاه ویژه‏ای دارد و آن امام عظیم‏الشأن، خانواده را رکن اصلی ایجاد یک جامعه مطلوب بیان کرده است.

پرویز گفت: امام خمینی(ره) در مقایسه بین نقش قرآن و مادر می‏فرمایند که "قرآن کریم انسان‏ساز است و زنان نیز انسان‏ساز هستند" و ایشان سعادت یک کشور را در پرتو تربیت مادران مؤمن، دین‏دار و عالم می‏دانستند.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: افکار و اندیشه‏های الهی امام خمینی(ره) در پیاده‏سازی انقلاب اسلامی در اختیار همه است و امام خامنه‏ای نیز همان مسیر و اندیشه‏های الهی را پی‌گیری و اجرا می‏کنند و قطعاً رمز پیروزی ما همین است.

به گزارش فارس، "انقلاب سفید" که شاه در چنین روزهایی به دنبال اجرای آن بود، اصلی بود که برای دادن آزادی به زنان و حق برابر سیاسی و اجتماعی با مردان در انتخاب کردن و انتخاب شدن در انجمن‏های استان و شهرستان طرح‏ریزی شده بود.

در این طرح، دو مجلس شورای ملی و مجلس سنا و انتخابات در هر سطح انتخاباتی دیگر در کشور، تابع شرایطی می‏شد.

هم‌چنین در تکمیل قوانینی برای حمایت و آزادی زنان، قانون حمایت خانواده نیز به تصویب رسید که امام خمینی(ره) آن را نیز خلاف قوانین اسلام خواند.

15 خرداد 1342 را امام خمینی(ره) و هواداران نهضت مردمی آزادی‏خواه به عنوان نقطه عطف در آغاز انقلاب اسلامی می‏شمارند و در ایران، این روز یکی از تعطیلات رسمی به شمار می‏آید تا همه بار دیگر به میدان‏های عقیدتی و سیاسی بیایند و یاد آن را گرامی بدارند.

انتهای پیام/ع10/ط4000

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد